Velkommen til Hybriddager 13.-24. mars

En hybrid fra Toyota er like komfortabel å kjøre som å eie. Den er selvladende, stillegående og leveres med trinnløst automatgir som sikrer helt jevn akselerasjon. Nå er det Hybriddager, med ekstra gode priser på alle våre hybrider.

SELVLADENDE:
Lader mens du kjører

STILLEGÅENDE:
Elektrisk halvparten av tiden

JEVN AKSELERASJON:
CVT automatgir er standard

Auris Touring Sports Hybrid

Fra 319 000,-*
Privatleie  2 450,-/md.**

Auris Touring Sports er en stasjonsvogn du kan glede deg til å kjøre. Modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorer slik at du kan finne den motoriseringen som er perfekt for deg.

Yaris Hybrid

Fra 225 100,-*
Privatleie  1 490,-/md.**

Den nye Yaris har noe smittsomt forfriskende over seg. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og avansert utstyr som ikke bare sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten stress, men den gjør også selv hverdagens kjøreturer til en god avveksling.

Toyota C-HR

Fra 321 400,-*
Privatleie  1 990,-/md.**

Med sitt særpregede crossover-design og spennende hybridteknologi, er den helt nye Toyota C-HR som skapt for en moderne, aktiv livsstil. Finn deg til rette bak rattet i den nye Toyota C-HR.

Hybrider fra Toyota har god framkommelighet, blir varme i en fei og starter lett i kulda. 

” Jeg har aldri hatt problemer med å komme meg opp og fram. Rett og slett en skikkelig god bil på vinteren.”

- Catharina, Drammen, Yaris

Takket være et intelligent antispinnsystem og en helt spesiell girkasse har Toyotas hybrider svært god framkommelighet på glatt føre.

“Varmeapparatet er utrolig bra. Det handler om smart teknologi. De sender kjølevæska til eksosanlegget og drar nytte av varmen derfra."

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Hybridene er utstyrt med en eksosvarmegjenvinner som fungerer som en varmepumpe. Det betyr raskt varm bil og lavere drivstofforbruk.

“Å få start på en Toyota i kulda har jeg aldri hatt noen problemer med – de starter alltid. Hybriden er ikke noe unntak, starter alltid på første forsøk, samme om det er 30 blå.”

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Med en kraftig startmotor og hybridbatteriet som startbatteri, starter Toyotas hybrider på første forsøk, også i 30 minus.

*Veil. pris levert Toyota Sørvest inkl. matter, full tank, skilter, understellsbehandling, frakt-, leverings- og registreringsomkostninger.

**Privatleieeksempelet inkluderer metallic lakk og Continental vinterhjul på aluminiumsfelger , og er basert på 36 mnd leieavtale og kjørelengde inntil 45 000 kilometer. Auris Hybrid TS Active Sport: startleie/etablering 54 940,-, total leie 143 140,-. Yaris Hybrid Life: startleie/etablering kr 54 790, total leie 108 430,-. Toyota C-HR Hybrid Active: startleie/etablering 67 440,-, total leie 139 080,-. Privatleie kan i stor grad tilpasses den enkeltes ønsker og behov, spør oss gjerne om skreddersydd tilbud til deg. Tilbudsrenten kan også brukes til lånefinansiering, spør oss om finansieringsforslag.