Velkommen til vårens hjulskiftdager

3-13. april på Forus og Mariero

Tid for hjulskift igjen!

Snøklokker. Viper. Påskeliljer. Hjulskiftdagene våre. Hver for seg eller sammen er de alle like sikre vårtegn hvert år.

Vårens hjulskiftdager hos oss er fra 3. til 13. april, og så har vi hjulskiftkvelder 3. og 10. april. Vi tar de tunge, skitne vinterstøvlene av bilen din, og setter på de lekre sommerskoene. Du betaler bare kr 400,-, og slipper å tenke på tunge løft, skitt og smuss, gjenstridige hjulmutre og kalibrering av dekktrykksensorer.

I år kommer påsken veldig tidlig, og du er kanskje ikke klar for å gi opp fjell og is og snø ganske ennå? Fortvil ikke, bestiller du Toyota Originalservice hos oss, så er hjulskiftet inkludert i prisen. Bare vær obs på at du ikke kjører ulovlig med piggdekk. Se gjerne infoside hos Statens vegvesen.

Vi kjører som tidligere hjulskift på begge verkstedene våre, Forus og Mariero. Uavhengig av hvor du vil skifte hjulene, så kontakter du vårt bookingsenter på telefon 468 19 824 for å avtale tid. Hvis du synes det er like greit å sende melding, så bruker du responsknappen under, fyller ut skjemaet (gjerne med ønsket tidspunkt) og sender inn. Dersom vi har ledig tid når du ønsker, får du tilsendt bekreftelse uten videre seremoni. Hvis ikke, så slår vi på tråden til deg for å avtale annet tidspunkt.

PS: Husk å ta med "det andre" hjulmuttersettet dersom du har forskjellige hjulmutre på sommer- og vinterhjul. Dersom du har det ene hjulsettet på aluminiumsfelger og det andre på stålfelger, så har du helt sikkert (eller du bør i hvert fall ha) to sett hjulmutre.

"Gamle å sledne" dekk?

Selv om minste lovlige mønsterdybde utenom vinterperioden er 1,6 mm, anbefaler "alle" å skifte ut dekk senest ved 3 mm mønsterdybde. Nærmer det seg at dekkene dine er utslitt? Vårt dekkpartner Dekkstra AS i Bilhusets første etasje har et bredt sortiment av gode dekk i alle prisklasser.

Frister dekkhotell?

Dekkstra har Rogalands største dekkhotell hvor du kan sjekke inn ditt ubenyttede hjulsett. Les mer om bl.a. dekkhotell på Dekkstras hjemmeside.

Vil du ha pristilbud eller mer informasjon om dekk eller dekkhotell, kontakt Dekkstra på telefon 481 29 000, eller bruk knappen under for å sende epost.