Tid for hjulskift

Tid for hjulskift!

Selv om noen kan mene at vi for tiden har mer bruk for svømmeføtter eller flottører, så kommer nok dagen hvor vi trenger vinterhjul også. Hvis du vil slippe å tenke på tunge løft, skitne hjul, gjenstridige hjulmutre og kalibrering av dekktrykkssensorer foran vinteren, så gjør vi jobben for deg for kr 400,-.

Du kan skifte hjulene dine både på vårt nye verksted i Bilhuset på Forus, og vårt nyrenoverte verksted på Mariero. Enten du vil skifte hjulene dine her eller der, så kontakter du vårt bookingsenter på 468 19 824 for å avtale tid. Hvis du synes det er like greit å sende melding, så bruker du responsknappen under og fyller ut skjemaet (gjerne også med ønsket tidspunkt) og sender. Dersom du sliter med å komme fra på dagtid, så kan du bestille fra 16:00 til 20:00 på tirsdagene 31. oktober og 7. november.

Husk å ta med det andre hjulmuttersettet dersom du har forskjellige hjulmutre på sommer- og vinterhjul. Det er veldig vanlig dersom du f.eks. har det ene hjulsettet på alu.felger og det andre på stålfelger.

Skal du på service i disse dager?

Tar du hjulskift samtidig som du får utført Toyota Originalservice hos oss, så er hjulskiftet inkludert i prisen på servicer utført innen 30. november.

Bestill på knappen under, notèr gjerne hjulskift i kommentarfeltet.

Vinn spa-weekend for 2 mens vi skifter hjulene dine!

Delta i vår DrivEco konkurranse som feirer over 20 år og mer enn 10 millioner hybrider fra Toyota Motor Corporation. Vil du vite mer, så klikker du på knappen under for mer informasjon.

Aktuelle kampanjer

Se gjerne innom våre aktuelle kampanjer. Kanskje finner du en nybil som frister? Eller kanskje du trenger DAB+ adapter til bilen din?

Toyota Plus

Toyota Plus er våre aller fineste bruktbiler som vi selger fra egen butikk. Typiske egenskaper er at bilen er nokså ny, har lav km.stand og er meget pen og velholdt. Se utvalget vårt bak knappen under.